Machine verhuur

Graafmachine, minigraver, shovel of verreiker huren?

Blaauw Rolde BV is al ruim 70 jaar actief in de verhuur van machines in de grond-, weg- en waterbouw, recycling- en op/overslagsector. We beschikken over een ruime voorraad verhuur machines van jong gebruikt tot compleet gereviseerd.

Voor alle types hebben wij een scala aan uitrustingsstukken beschikbaar.
Door onze grote voorraad zijn er altijd graafmachines en shovels beschikbaar.
Bedrijfsklare machines die wij u aanbieden tegen voordelige tarieven.

Voor transport van de machines is het gunstig dat Rolde centraal gelegen is voor de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel.
Aan en afvoer van de machines kan door ons in eigen beheer worden uitgevoerd.

Minigravers huren

Minigravers op rups zijn in meerdere uitvoeringen te huur. Deze minikranen zijn compact en geschikt voor werkzaamheden als sleuven graven, tuinaanleg e.d. Enkele type minikraan is uitgerust met in breedte verstelbare onderwagen.

Uitrustingsstukken en graafbakken met snelwissels maken van de minigraver voor verhuur een multifunctionele machine.

Wacker Neuson en Terex midikranen zijn te huur van 5 tot 12 ton. Deze midigravers zijn zeer wendbaar en met zwenkgiek. Ook is de midigraver beschikbaar voor verhuur met o.a. verlenggiek en met speciale uitrustingsstukken, waardoor ze breed inzetbaar zijn. De onderwagen van de midikraan is doorgaans voorzien van rubber rupsen, maar voor bepaalde types ook leverbaar met brede stalen platen voor een lagere bodemdruk.

Graafmachine huren

Atlas – Terex mobiele graafmachine, compleet uitgerust te huur. Deze graafmachines zijn geheel als nieuw en worden voor korte en langere termijn verhuurd. De mobiele kraan wordt hoofdzakelijk met graafbakken ingezet voor grondverzeten uitgerust met o.a sorteergrijper, bomenklem, poliepgrijper, grondknijper zeer geschikt voor speciale werkzaamheden.
Bedrijfsklare kranen die gekeurd zijn en met kraanboek voor verhuur beschikbaar zijn.

Terex en Wacker Neuson mobiele midigraver of midikraan te huur in meerdere uitvoeringen van 6 ton tot 12 ton. Geheel als nieuwe midi kranen welke met meerdere graafbakken en uitrustingsstukken voor verhuur kunnen worden ingezet.
Deze minigravers zijn uitgerust met veiligheidsventielen, hydraulische snelwissels en worden met kraanboek verhuurd.

Shovel / wiellader verhuur

Verhuur van Atlas en Terex shovels. De kniklader is door zijn wendbaarheid veelvuldig in te zetten. 2.5 ton mini shovel tot 12 ton shovel te huur. Iedere laadschop – wiellader kunt u huren met schepbak, palletvorken of speciale uitrustingsstukken als stenenklem, pelikaanbak, mestvork.

Manitou verreiker te huur voor efficient uitvoeren van al uw werkzaamheden. Deze verreikers kunnen voor verhuur worden uitgevoerd met o.a. palletvorken, schepbak, voederbak, houtklem. Onze Manitou verreikers zijn geheel als nieuw, kunt u compleet uitgevoerd huren, en zijn direct inzetbaar.