Over ons

Blaauw Rolde BV is al ruim 70 jaar actief in de verkoop van machines voor grond-, weg- en waterbouw, recycling- en de op-/overslagsector. Wij leveren het complete programma van Atlas graafmachines en wielladers, Terex shovels en Neuson grondverzetmachines. Maar niet alleen als het gaat om de levering van nieuwe of gebruikte machines en uitrustingsstukken kunt u bij ons terecht.

In de werkplaats staat ons vakkundige serviceteam klaar voor onderhoud en reparatie aan uw machine. Ook verzorgen wij kraan keuringen zowel in onze werkplaats als bij u op locatie. Om u snel op locatie van dienst te kunnen zijn hebben we de beschikking over drie uitstekend geoutilleerde service-bussen om maximale inzetbaarheid van uw machinepark te garanderen. Mocht onverhoopt reparatie op locatie niet mogelijk zijn, dan zijn we in staat u middels onze eigen dieplader snel te voorzien van een inzetmachine en uw machine naar onze werkplaats te transporteren.

Tijdelijk capaciteit tekort?
Blaauw Rolde BV heeft een uitgebreide verhuurvloot klaar staan waar u voor zowel korte als lange termijn kunt huren tegen scherpe tarieven. De verhuurvloot bestaat uit minigravers, midigravers, mobiele graafmachines, rupsgraafmachines, mobiele overslagkranen, dumpers, verreikers en wielladers. Bij deze verhuurmachines kunnen desgewenst diverse uitrustingstukken geleverd worden zoals een verlenggiek, sorteergrijper, houtklem, knijpbak, palletlepels en/of meerdere graafbakken.

Naast de reguliere onderhoudsbeurten en reparaties worden in onze werkplaats diverse uitrustingstukken geproduceerd. De verlenggiek en hydraulische draaibare verlenggiek worden geheel naar klantspecificatie geconstrueerd. Te denken aan gewenste kleur, lengte, ophanging en leidingen op de giek t.b.v. extra functies.

Wij streven ernaar de vraagstukken van onze klanten om te zetten in oplossingen, door full-service binnen verkoop, verhuur, onderhoud en financiering van uw machines onder een dak aan te bieden.