• Atlas 1302AB

  Atlas 1302AB

 • Atlas 1302AB

  Atlas 1302AB

 • Atlas 1302D

  Atlas 1302D

 • Atlas 1302D

  Atlas 1302D

 • Atlas 1302D

  Atlas 1302D

 • Atlas 1302D

  Atlas 1302D

 • Atlas AR80

  Atlas AR80

 • Atlas AR80

  Atlas AR80

 • Atlas AR80

  Atlas AR80

 • Bobcat 553

  Bobcat 553

 • Bobcat 553

  Bobcat 553

 • Bobcat 553

  Bobcat 553

 • Bobcat 553

  Bobcat 553

gebruikte grondverzetmachines

Blaauw Rolde BV is al 65 jaar actief in de verkoop van gebruikte machines in de grond-, weg- en waterbouw, recycling- en op/overslagsector. We beschikken over een ruime voorraad gebruikte bouwmachines van jong gebruikt tot compleet gereviseerd.

Onder de rubriek gebruikte machines vindt u een overzicht van het actuele aanbod gebruikte en gereviseerde machines.

Op voorraad: 

Graafmachines mobiel MOBIELE GRAAFMACHINES

Atlas – Terex mobiele graafmachine, compleet uitgerust uit voorraad leverbaar.Deze graafmachines zijn geheel als nieuw en worden met garantie verkocht. De mobiele kraan wordt hoofdzakelijk met graafbakken ingezet voor grondverzet en uitgerust met o.a. sorteergrijper, bomenklem, poliepgrijper, grondknijper zeer geschikt voor speciale werkzaamheden. Bedrijfsklare kranen die gekeurd zijn en met kraanboek worden afgeleverd.
 

Midigravers mobiel MOBIELE MIDIGRAVERS

Terex en Wacker Neuson mobiele midigraver of midikraan in meerdere uitvoeringen van 6 ton tot 12 ton leverbaar. Geheel als nieuwe midikranen welke met meerdere graafbakken en uitrustingsstukken voor alle werkzaamheden kunnen worden ingezet.   Deze minigravers zijn uitgerust met veiligheidsventielen, hydr. snelwissels en worden met kraanboek afgeleverd.

Overslagkraan MOBIELE OVERSLAGKRANEN

Steeds in voorraad Atlas overslagkranen. Deze industrie machines zijn uitgevoerd met liftcabine. De overslag kraan kan worden voorzien van o.a sorteergrijper, poliepgrijper, bomenklem en dichte knijpbak voor overslag van los gestorte producten. Uitgerust met 4 punts afstempeling en met schuifblad zijn deze overslag kranen voor vele werkzaamheden inzetbaar.

Minigraver rups RUPS MINIGRAVERS

 Minigravers op rups zijn in meerdere uitvoeringen te leveren. Deze minikranen zijn compact en geschikt voor werkzaamheden als sleuven graven, tuinaanleg e.d. Meerder type minikraan is uitgerust met in breedte verstelbare onderwagen. Uitrustingsstukken en graafbakken met snelwissels maken van de minigraver een multifunctionele machine.
 

Midigraver rups RUPS MIDIGRAVERS

Wacker Neuson en Terex midikranen zijn leverbaar van 5 tot 12 ton. Deze midigravers zijn zeer wendbaar en met zwenkgiek. Ook is de midigraver geschikt voor het werken met o.a. verlenggiek en met speciale uitrustingsstukken, waardoor ze breed inzetbaar zijn. De onderwagen van de midikraan is doorgaans voorzien van rubber rupsen, maar voor bepaalde types ook leverbaar met brede stalen platen vooreen lage bodemdruk.

Graafmachine rups RUPSGRAAFMACHINES

Atlas en Terex rups graafmachines vanaf 13 ton tot 35 ton in voorraad. Volledig uitgeruste rupsgraafmachine, geheel bedrijfsklaar, als nieuw. Ruime keuze uit diverse types. Ook met breed loopwerk voor een extra lage bodemdruk. Alle graafmachines zijn voorzien van een kraanboek en met verschillende graafbakken en uitrustingsstukken en verlenggieken leverbaar.

Wiellader en shovel SHOVELS            WIELLADERS

Atlas en Terex shovels uit voorraad leverbaar. De kniklader is door zijn wendbaarheid veelvuldig in te zetten. Keuze uit 2.5 ton mini shovel tot 12 ton shovel. Iedere laadschop – wiellader kan worden uitgevoerd met schepbak, palletvorken of speciale uitrustingsstukken als stenenklem, pelikaanbak, mestvork.

Verreiker VERREIKERS

Manitou verreiker voor efficient uitvoeren van al uw werkzaamheden. Deze verreikers kunnen worden uitgevoerd met o.a. palletvorken, schepbak, voederbak, pelikaanbak Onze Manitou verreikers zijn geheel als nieuw, compleet uitgevoerd, en direct inzetbaar.

Rupsdumper RUPSDUMPERS

 De Wacker Neuson wieldumper is uitermate geschikt voor transportwerkzaamheden in krappe ruimtes. De Yanmar rupsdumper is voorzien van brede rupsen en kan met een laadcapaciteit van 8 ton en een lage bodemdruk onder de zwaarste omstandigheden goed presteren.
 

Rupsonderstel RUPSONDERSTELLEN

Ruime voorraad gebruikte rupsonderstellen, uitgevoerd met stalen kettingen in diverse breedtes voor een extra lage bodemdruk. Ot met rubber rupsen voor op verhard terrein. Rupsonderstel te koop met verstelbare breedte of met vast frame voor opbouw van o.a. boormast, heistelling, zeefinstallatie, oogstmachine, transportunit.. Ook op maat gemaakt rups onderstel met diesel-hydraulische aandrijving.

Tractor trekker TRACTOREN

Ford New Holland tractoren met 4 wiel aandrijving. Geheel gecontroleerd en zo bedrijfsklaar te koop. Elke tractor is compleet uitgevoerd met Powershift, hydraulische aansluitingen en trekhaken.


Onder de rubriek uitrustingsstukken vindt u alle toebehoren voor deze grondverzet- en bouwmachines.

Logo Blaauw rolde …de meerwaarde in uw machines.