Moorlag Grondverzet verjongd machinepark met een Schaeff TW75

Moorlag Grondverzet verjongd machinepark met een Schaeff TW75

Moorlag Grondverzet verjongd machinepark met een Schaeff TW75

Onlangs heeft Moorlag Grondverzet uit Mussel het machinepark verjongd door een Terex TW70 in te ruilen voor een Schaeff TW75. Nieuwe naam, nieuwe kleurstelling, dezelfde kwaliteit!

Aangezien de werkzaamheden met deze 8 ton wegende machine voornamelijk uitgevoerd worden in stedelijk gebied is flexibiliteit en veiligheid essentieel. Om die reden is gekozen voor een TW75 met hydraulische verstelgiek en Engcon tiltrotator om maximale flexibiliteit te garanderen. Maar ook op het gebied van veiligheid is de machine compleet uitgerust met o.a. omtrekverlichting, LED-flitsers en een 360° HD camerasysteem. Dit 360° systeem geeft de machinist een vogelperspectief van de machine en zijn omgeving. Dit word geregistreerd middels vier camera’s wat als één beeld op de monitor weergegeven word. Door dit complete overzicht zijn er geen dode hoeken meer rondom de machine.

Naast al de bovengenoemde extra’s, zoals opgebouwd in werkplaats van Blaauw Rolde, zijn er nog een brandstofvulpomp, spatborden, trekhaak, aanhangerstekker en aangepaste bediening aan toegevoegd om de machine helemaal af te maken.

Wij wensen Henk Moorlag veel prettige draaiuren met de nieuwe machine!